Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna väggars natt

Vinden sliter i trädkronorna
Får havet att slungas mot stranden
Ackompanjerar stormen inombords
Timmar som passerar
Vridandes, drömmande utan vila
Toner av piano flätas ihop
Försöker döva, lugna, söva
Stilla min osinande ström av tankar
Men tältduken är tunn
Vindens vilda sång får fortgå




Fri vers (Modernistisk dikt) av Amilia
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-04 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amilia
Amilia