Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgklick

 

Tänker på dig

 

blir glad

 

tappar fotfästet

 

vill öppna mig mera

 

svårt

 

sätter orden

fyller i

varandras meningar

skrattanfall

 

färgklick

 

värme

 

önskar dig närmre

 

vill öppna mig mera

svårt

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 21:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint om att våga visa sig som man är
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind