Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag på Götgatan

Halva reapriset överallt
Kläder fula som stryk
hamnar senare på Frälsis
Säljs till högre pris

Ticket lockar med Madeira
Den 13/2, bara1998 kr
namngiven hotell
Folk tror på skrock

Skrapan vill inte skiljas
från Julbocken och Julglitter

Jag köper rågbröd vid Slussen
medan snön faller
Slipper baka själv




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 593 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2018-02-04 22:14



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Fullträff! Kändes som jag var där,såg allt framför mig..
2018-06-15

    Peter Söderqvist
Fin vardagstext som fångar ögonblicket med sina väl valda bilder.
2018-04-29

  Johan Strömstedt
Flanörens vardag gestaltad i din text på ett fint och naturligt sätt.






2018-04-29

  Salvation Pepper
Personliga reflektioner på denna högtid.

Inspirerande.
2018-02-07

  MALVAA VIP
Jag köper rågbröd vid Slussen
hahaha fick man inte halva rea också? :)
2018-02-06

  DavidM VIP
Gillar språket i dikten, snyggt författad vardagssekvens.
2018-02-06

  morgonstjärna VIP
riktigt fin känsla i denna
ögonblicksnära
2018-02-05

  Anya VIP
Tycker om lunket i texten. Och den jordnära touchen.
2018-02-05

  Nils-Robert
Ögonblick på Södermalm. Bra fångat
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
En levande text om det som är runt omkring!
Gillar inköpet av rågbrödet.
2018-02-05

    ej medlem längre
En härligt uppfriskande bild ur verkligheten!
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig beskrivning av din söndag...
2018-02-05

    ej medlem längre
bor du på söder? trevligt ställ att bo på i eken. själv har jag bott på Gotlandsgatan. på 80-talet, alltså.
2018-02-05

  alicja lappalainen VIP
Ett realistiskt panorama, över en vintersöndag i Stockholm. Tycker om din distans till business as usual eller affärer som vanligt. Det känns som om man vandrar med dig och avslutar med att återkomma till ett varmt hem med en limpa .
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska