Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidljus

Jag blickar fram i mörkret och drömmer om ljusets horisont

Där på ängen rider jag snabbt i galopp på den vita hästen

Jag har på mig min vita långa klänning och söker efter dig

På huvudet bär jag Livets krona som glittrar i solljuset

Nu är tiden här och jag vill ta dig i min famn

 

Som jag väntat på denna dag!

 




Fri vers av Futureprincess
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-04 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess