Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagolandskap



naturen har i natt ömsat klädedräkt
stänkt glitter överallt
kölden har blåst ut sin andedräkt
nu är det isande kallt

miljarder glittrande stjärnor
har fallit över strå och gren
himlens lysande tärnor
vita pälsar täcker varenda sten

himlen duvblå den lyser
dagen speglar rödkindade drag
påpälsade men ändå vi fryser
tankar förvandlar skymning till dag


Kärleksfulla kramar <3




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-05 04:50



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Fin, stämningsfull vinterdikt!
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt till ett vackert foto...
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt till ett vackert foto...
2018-02-05

  Kungskobran VIP
Så stämmningsfullt.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP