Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få finnas till

Vad skönt det är att få vara still
Att få finnas till
Att bara få existera
Inget mera

Vad skönt det är att inte bråka
Att inte ens råka
Att bara få älska
Inte trilska

Vad skönt  att leva kravlöst
Att släppa krav
Att bara få andas
Inte våndas

Vad skönt att leva utan förväntan
Att lämna väntan
Att bara känna längtan
Inte trängtan




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP