Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna morgon var det ovanliga hela -10 grader C här på västkusten trots varma Golfströmmen.


Västkustvinter

Varmt välkomnande

känns inte alls härute

i vinterkylan




Bunden vers (Haiku) av limerick VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-05 10:15



Bookmark and Share


  aol
Gillas en fin haiku bara så fyndigt skriven,
2018-02-17

  lodjuret/seglare VIP
Qul pajsare!
2018-02-07

  Gunnel Eriksson VIP
Bra kontrast mellan första och
tredje raden. Trevligt att se en haiku
av dig.
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Samma väder här, men himmelen är blå och solen skiner.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick