Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Pinterest


Solskensglädje

Idag skiner solen igen både ute och inne

Livet blir så mycket ljusare och gladare

Det blir så lättare att leva och lusten till

allt blir så stort

Man vill ta hela världen i sin famn

och kärleken flödar stort

Blir lycklig och glad av denna solskensdag!




Fri vers av Futureprincess
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 11:54



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Håller med. Solen påverkar oss mycket positivt.
2018-02-06

  Tomas Karlsson VIP
Så sant.
Man blir faktiskt glad en sån här solig och krispig riktig vinterdag, med snö och sådär lagom kallt! :-)
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess