Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

nånting att tro på
att hålla fast vid

nånting som får mig att
stiga upp på morgonen

mitt musikskapande har kört på grund
och det får jag inte loss nu

det är onödigt
att dunka huvudet i väggen

och tänka för mycket
på mitt havererade musikskapande

för det ger mig bara ångest
istället måste jag hitta nånting annat

och nu har jag hittat poesin
och börjat skriva

och kanske jag till och med
en dag ger ut en diktsamling?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 10:47



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ja, ingen ide att fastna i något om det inte för stunden går. Kreativiteten inom musiken kanske kommer så småningom och att skriva kan ju också bli till sist något musikaliskt? Det kan ju lite höra ihop!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP