Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetsig grabb

En arg och hetsig grabb
Han kommer från Irak
Han skriker fuck alla politiker
Som tror att de kan ta
Våra vackra och fina land
Freden skall vi ha
Och om du vill ta den
Så på min döda grav
Jag vill att alla våra kvinnor
Kan någon gång ha det bra
Att våra barn ska läras att älska
Idag så vet de bara hat

Det svider i mitt hjärta
Att min penna får berätta
Jag vågar ej ifrågasätta
I ett land där man inte får yttra
Att vara tyst och blunda är det rätta
Men inte så många som vet min smärta
Om mitt eget folk inte förstår mig
Hur ska en främling kunna veta?

Fredoom Writer




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 10:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av de två sista raderna!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave