Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:Pinterest


De två ryttarna

Dödens ryttare rider snabbt

men

Livets ryttare är snabbare

så snart

så segrar han...




Fri vers av Futureprincess
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 11:04



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Magiska, hoppfulla ord.
2018-02-06

  Tomas Karlsson VIP
Bra uttryckt.
Man måste tro på att det goda segrar!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess