Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann episod som fick mig att le. Det värmde i hjärtat.


Det finns kärlek!

Två småkillar lekte och rasade.
Det var skratt och stoj!

Då kom det en större kille som var kaxig.
Han puttade till en av småkillarna så han for i backen och slog sig.

Den lilla killen började gråta, den stora killen sprang sin väg.

Då gick hans kompis fram till killen på backen och sa;
är du ledsen och rädd?

Då kan jag bli din bodyguard!!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-05 11:24



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara, hoppingivande ord.
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på texten!
Fantastiskt omtänksam kille.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP