Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om skolmat


Bamba

Bamba

Jag går till bamba, för att äta mat.
Får sen en mamba, på mitt spruckna mat.

Bambafarbrorn ler och säger:
Det här är fina grejer!

Jag äter och blir mätt.
Ställer i disken min assiett.

Går därifrån, stöter till en tjej.
Då hände det en rolig grej:

Knuffade till en snubbe, men ingen såg att det var jag
I min värsta fiende, denna snubbe nu tar tag.

Grabben sig av smärta vrider
Jag ler och vädrar bättre tider

Maten i bamba, den var kass,
jag smiter ut och går på dass.








Prosa av Lars Bergström
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 13:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler och skrattar jo maten i bamba kan va så. :)
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström