Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jeremia 22


"O, land, land, land, hör Herrens Ord!"


"Gör det som är rättvist och rättfärdigt


Rädda den plundrade ur förtryckarens våld


Gör inget orätt mot främlingen,


den faderlöse och änkan.


Bruka inte våld mot dem


och utgjut inte oskyldigt blod...



Ve den som bygger hus med orättfärdighet


och sina övre salar med orätt,


som låter sin nästa arbeta för ingenting


och inte ger honom någon lön"


Se bara på de orättvisa lönerna

inom vård, skola, polis och omsorg

det absolut viktigaste i vårt samhälle




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-05 13:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
dina ord
talar!
2018-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Många stänger igen sina öron och vill inte lyssna...
2018-02-05

    ej medlem längre
Tack för dina ord Bibbi!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP