Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om datorspelande och hur man kan känna kring det


Gaming

Gaming

Datorn surrar, egen tid
främmande världar, nu tar vid

Flyr verkligheten för en stund
Hos fantasin jag nu blir kund

Den hälsar mig med grafik och ljud
Får håren att resa sig på min hud

Vill nu droppa några names
på alla mina favvo-games:

Börjar först med ROTMG
Lirar MC till klockan tre

CS spelar jag sedan utan besvär
Skjuter i Halo med spipergevär

sedan skall man lägga sig
så det är bara att skjuta mig

Kom nu gubben, det blir fläskkotlett,
lägger du inte av nu, ryker ditt internet.

ROTMG = Realm of the mad god
MC = Minecraft
CS = Counter strike




Prosa av Lars Bergström
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-05 13:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
trevligt skrivet
och snygga rim :)
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström