Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se också min utställning Vintervackert


Hur många snöflingor finns det?

Hur många snöflingor finns det i världen?
Hur många är dom som gjort den långa färden
högt från himlen ner till sjöar och skogar och gärden?

och över allt detta sig spritt
så det blivit så vackert och vitt

 

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 15:28



Bookmark and Share


  Njord
Bra reflektion och dessutom rimmad!

2018-02-12

  Gunnar Hilén VIP
jag tror det finns en.
2018-02-08

  Björn Nilsson VIP
Det kanske går att få fram en standardmodell för antalet snöflingor om man bygger den på data om luftfuktighet, molnformationer, temperatur, vind etc etc etc, samt bestämmer specifikationen för en standard-snöflinga? Med ett fett forskningsanslag är det säkert möjligt att hitta forskare som är villiga att ta sig an frågan!
2018-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det går inte att räkna, men vackert är det...
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP