Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NJUTER AV NUET

njuter av nuet

glömmer min morgondag

uppfylld av nuet

lever och frodas jag

tids nog ska hjärnan

brottas med allvaret

njuter av nuet

"sedan" har jag ej sett

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-02-05 15:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Att ta sedan redan verkar som en oreda, nä njut som aldrig förut av var minut i det nu som ändå känns mer än bra!
2018-02-12

  Anya VIP
Så svårt det där med nuet. Bra slutord med sedan....så sant.
2018-02-08

  Solstrale VIP
Det är gott att se, när nuet är me...
2018-02-07

  objekt3
nu eller aldrig
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP