Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I valtider ....


POLEMIK - haiku

Partiledare

pratar propagandaspråk

papegojtjatter




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-06 17:22



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fördjupa det politiska samtalet och integrera i den egna personen, måla visioner gärna lyriskt vackra, i vilket fall begripliga. Förankra i grundläggande värde. Hur skiljer sig partierna åt på värderingsplan?
2018-03-12

  KattenKin VIP
Eller hur! Perfekt haiku på P!
2018-03-07

  ULJO
Så jäkla bra
2018-03-07

  Rise Little One
Inget att lita på dessa prat ...
2018-03-06

  Larz Gustafsson VIP
En av anledningarna till att jag ända sedan någon gång på 90-talet VÄGRAT att rösta.
Jag river alltid mitt röstkort.
Det kommer jag att fortsätta med.
Jag känner till alla löjliga och ohållbara motargument, och bryr mig inte längre om dem.
2018-03-06

  Fulbergarn
de utkavlade
normerna skvallrar vilt
om lam tamboskap
2018-03-06

    ej medlem längre
Det blir alltid blaha blaha av allt politikerna säger....
2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP