Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner som försvinner

Det fanns en tid då lyckan viskade i mitt öra,
då du stod där bredvid mig leende,
då jag kände lyckan växa inom mig ...

...jag förstår nu att det var illusioner,
illusioner som försvinner med det förflutna,
men ärren bär jag med mig av ditt svek.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm