Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pulsar snö

pulsar snö glider is
februari
påpälsad med anderök

prövar kroppens armar knän och ben
ställer frågan:
"seglar jag till våren igen?"
"jo", svarar kroppen. "säkerligen. vi tror på dig, alla lemmarna. halka inte bara! fall inte! akta dig, gamle vän! så går det nog vägen!"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP