Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla hjärtan stela hjärnor

kalla hjärtan stela hjärnor förträngning eller kunskapsbrist
karakteriserar extremister
när de
för att räddda världen kramar k-pisten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP