Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterbild

Inomhus eldas
Myses, kelas, delas filt
I kylan står jag




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensamhet föder kyla.
2018-02-05

  Öknens Ros VIP
Brrrr! Inte skönt i kylan va'.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén