Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Desert!!!

Två gamla gubbar satt på bussen då de
diskuterade arbete då den ena tar till orda
-Och vad har du jobbat med då?

Jo, jag har jobbat som fiskare i Sahara

-Men där finns väl inget hav?

Nä, nu nä…

Ken Cassel
5/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 19:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det går kanske att fiska annat än fisk...:-)
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel