Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk natt

Mjukt hull mot sökande läppar
Rosa knoppar
Färdiga att avnjutas

I en bottenlös blick
Gnistrar vintergatan
Låter runda ord rulla
Över tungan

Öppnar kronblad
Fuktade som av dagg
Och vår nakenhet
Glöder i den öppna eldens
Vackra sken




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-05 20:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Öppnar sig kronblad , njutbar poesi !
2018-03-08

  M M Mannheim VIP
En erotisk bild gjord med ord! Skulle det vara gjord av pixlar skulle det respektera uttrycket ”en bild säger mer än tusen ord”
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish