Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från nätet


"Många fler måste lämna Sverige"

Många fler måste lämna Sverige

säger Ulf Kristersson

som tycks ha etablerat sig 

i resebyråbranschen




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 21:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Persona non grata i vårt samhälle.
2018-02-07

    Sefarge VIP
Ungdomen lämnar Sverige
Med sin utbildning
Andra länder tar emot
Kvar blir Kris-tersonen
andra gamlingar samt
Kriminella och robotar
Från Asien.
Snyggt jobbat?
2018-02-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ulf K =Sveriges Adolf Eichmann,även han av judisk börd.
2018-02-06

  Magica VIP
Kan inte han va en av dem som lämnar Sverige då han me? ;)
2018-02-06

  H.C.B
resebyråbranschen.

Hela regeringen är ju ute och seglar sedan länge. Får hoppas Åkesson blir reseledare snart.
2018-02-05

  H.C.B
inga problem! jag lämnar gärna över mitt personnummer till första bästa flykting och flyr till nåe bättre :)
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP