Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läste en förlorad barndom


vintersten

 

 

i ditt kalla sken
fryser solen 
ryser då sorgen brister
men under isen blommar jorden
fastän frusen får den liv
kärleken och ljuset
är kraften
som har makten
att förändra ditt liv

Låt dagarna dina få möjlighet
av lycka få skina




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 00:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP