Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


jag förstår att jag aldrig når fram

 

Och allt jag vill säga stannar här. I mitt hålrum. Där stenarna ryms. Den vita och den svarta. Var de då endast för dig. Båda. Jag drar den mellan fingrarna och på kedjan har det blivit en knut. Hur ska jag då tyda det. jag tyder det inte utan löser knuten och håller stenen mellan fingrarna och tänker att det är bara jag.

Jag löser knutarna. Till vilken nytta.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-02-05 23:13



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så mjukt du närmar dig din knut, det blir som en smekning att spara inom.
2018-02-12

  Salvation Pepper
"... hålrum."

Tydligt genomgående tema.

Snyggt.
2018-02-07

  Respons VIP
Knuten kanske är knuten till en ny beskrivning som blir mindre svart och vit?
2018-02-06

  Nils-Robert
Att lösa livsknutar ger kapital till framtiden.
2018-02-06

  Annie b'larsson VIP
Jag tyckte om det här lilla prosastycket. Det kom mig nära. Kanske för att det i mitt liv finns just, en vit och en svart sten. Kanske skriver jag om det.

Knutar är ibland bäst när de är där. Uppknutna är ju allt som vanligt igen.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP