Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Honom skall Herren hjälpa på olyckans dag. En Psalm av David. Inspiration Psaltaren 41 NEW MESSAGE


Säll är den som låter sig vårda om den arme


Återge världens förlorare deras värdighet;

det gör dig gott - SÅ gör Gud.

GUD tar hand om oss alla,

lär oss livets läxa -

vi har det bra här i landet

och slipper oroa oss för fienden.

När vi är sjuka och ligger till sängs

sköter Gud om oss,

vårdar oss så att hälsan återvänder.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-06 00:59



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Andas trygghet, fint!
2018-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att kunna förlita sig på Gud...
2018-02-10

  mare VIP
Ljuva löften
2018-02-08

  Salvation Pepper
Gott!
2018-02-07

  aol
Så sant bra skrivet,
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP