Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duett # 5 : för Trumma o Horn

 

Horn :

Någon rider långsamt in

här och sprider ut

ord?!

 

Trumma :

Ena timman tycks ingen lyssna.

Andra timman tycks alla lyssna.

 

Horn :

Bortanför horisonten

ser hon hur tornet

har rasat samman?!

 

Trumma :

Tredje timman är man trött på varteviga kvartér.

Fjärde timman är man nyfiken på vilket gammalt gathörn somhelst.

 

Horn :

Vintern kan kännas hårdare

än hårdaste gård. Ändå älskar

jag mest just Titan

dess kalla, flytande metan.

 

Trumma :

Nästa timman får man inte en sekund ledig.

Bästa timman tar man många sköna kvällar på sig...

 

Horn :

Och när söndag anländer från himlen...

då andas vi igen!!

....genom hjärtat vidare ned i skorna.

 

Trumma :

Sjunde timman framkommer närvaron hos hans mysterium.

Åttonde timman tillkommer klarheten hos hans frånvaro.

 

Horn :

Hon håller i sig

i alla andras istappar

tror tornet håller?!

 

Trumma :

Timman innan tycktes det hela helt färdigt.

Sista timman närmar man sig viss uppvärmning av början på något.

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 08:40



Bookmark and Share


  objekt3
Ymnigt
2018-02-06

  Nanna X
Spännande!
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP