Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygande vårkänsla

Fingervarmt och diskret

Drar vårvinden in

Och tar oss med storm




Bunden vers (Haiku) av Boneyfrank VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP