Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergochdalbanan i livet

När tiden var mörk och svår
du kom till mig min vän
Plötsligt hela livet framför mig står
det är bara att ge sig hän
Varje dag ett äventyr är
med dig som jag har kär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 11:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att finna ljus efter mörker!
2018-02-06

  ULJO
Härligt att höra. Att det finns hopp. Att tillfällen i livet kan skapa positiva vibrationer.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP