Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att passera

Sorgen
Allt det  svåra
Som klistrar sig in
i mitt liv

Det kommer också
Att passera

Paniken
Allt som bedövar
Handlingsförlamar
mitt liv

Det kommer också
Att passera

Ångesten
Som kväver
Andnöd
inget liv

Allt det svåra
Passerar

Tiden ger distans
Om jag ger livet en chans
Vi är alla systrar och bröder
I det svåra

Kan du torka andras tårar
Säga: jag har varit där
Till hjärta som förblöder
Nu är det jag som finns här!




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-06 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP