Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla vintertrötta



när morgonen vaknar
och regnmoln tömmer sin last
det mesta man saknar
då man i trist frusit fast
försök på sorgen få ett slut
se fåglarna plockar med maten
titta genom fönstret ut
allt gott som ligger dukat på faten

glädje ligger i stundens öga
det lilla blir det stora
himmel och berg så höga

plocka nuets lyckoklöver
livet så väl det behöver :)





Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-06 12:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns alltid något att glädja sig åt...fin uppmaning...
2018-02-10

  morgonstjärna VIP
tusen tack för fina kommentarer. Den är riktad till alla som känner sig vintertrötta och nedstämda. Även som en glad klapp på axeln åt mig själv, det behöver alla ge sig själv då och då för att bättre må. :)

2018-02-06

  Janina Kaminska
Värmande visdomsord.
2018-02-06

    Lars Bergström
Härlig!
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP