Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om vår grupp


Vår grupp

Vår grupp

Någon är lång, de flesta korta.
en del är här, andra borta.
Alla har vi dock nåt att ge.

Här finns alla typer av sork,
en dyblöt typ hänger på tork.
Det är inget konstigt med de.

Nån e hetsig som en himla raptor,
en e sävlig som en Epa-traktor
Tittar du in, kommer du att le…




Prosa av Lars Bergström
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-06 12:50



Bookmark and Share


    Lars Bergström
Så roligt att se att flera har läst dikten. Särskilt tack till de som har kommenterat också.
2018-02-19

  morgonstjärna VIP
härligt skriftat :)
2018-02-06

  Stay Golden
ahaha Goodone ^^
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström