Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vind pust

Tyst väntar jag på dig
andetag för andetag

att inse mitt sanna värde
inte utifrån andras värdering av det yttre
som de värderar eller åtrår

sanningen om min själ mitt hjärta
att i tystnad nalkas min själs sanning

ljuset som lyser upp
där det förut endast mörker var

ögon som kan se sanningen om min själ
själ som möter själ

mörker förvandlas till ljus
erfarenhetens trauma till omsorg om andra

ett krossat hjärta som blir helt.




Fri vers av Desire'e
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-06 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e