Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i trädens viskningar

steg för steg jag tar
stannar upp
andas i förtröstan
allt som är nu
släppa det som var
att tillåta mig
finnas till för mig
att vara omsluten av nåd
källan som aldrig sina
kärlek och nåd
det ger hopp
förtröstan om ett värde
om ett liv
hjärtat brister ut i lovsång
stund för stund
i stilla förtröstan




Fri vers av Desire'e
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-02-06 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e