Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en duvas vingslag

tårar som gnistrar
leendet som spricker upp
trots smärta i mitt inre
ur aska
något nytt börjar gro
ett hjärta som kallnat
sakta vågar ta emot värme
levande bland de som ännu tappat hoppet
en fågels fågelkvitter trotts kylan som hägrar än
en kylig vind drar förbi men solen skiner glatt
en clown med målad glad mun
men bakom all färg
en grå mask och tårar som faller
barnens hoppfulla glädje
minns den än
lev
dansa
sjung
sommaren är åter din




Fri vers av Desire'e
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e