Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-08-28 12:29 av the wildcat (medlemsid: 79522)


du är underbar



en främlings andedräkt
kan jag i rummet höra
lycksalig och helt förskräckt
men så känner jag plötsligt igen

dina andetag i mitt öra :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-06 16:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Alltså nästan ordlös
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP