Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt konkret



När kylan skär av
de sista banden

Horisonten jublar idag
Världen har återuppstått
utan dig

Vintern låter mig se
det karga genom kylan
De vita hårda

minnen falnar
försvinner där i röda
bandet, som solen bildat

Strålat

dammkorn som flyger i snön
Nu fria










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-06 16:41



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
stark och berörande text
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP