Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dilemma

Du min älskling du mitt allt
utan dig känns allt så kallt
Dagarna så evigt långa
och dessutom så många

Men när du äntligen kommer hem
ja till och med ibland före fem
Då är det fest hela kvällen lång
kramar och pussar gång på gång

Det gäller att ta till vara tiden
innan natten långt är liden
Snart är morgonen här
och då igen det till jobbet bär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2018-02-06 17:27



Bookmark and Share


  ULJO
Vilken underbar kärleksförklaring, Den personen måste vara lycklig över att ha en så fin relation.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP