Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17:43 06/02 - 18

Oregelbunden puls och ett ansikte som inte längre säger de orden
När den påstått ändlösa gruva av känslor gapar tomhet och lögn
Tiden rasar oförändrat fram och silhuett blir till hägring
Dåraktigt vända på klacken och springa bakåt med blicken fäst i marken

Snälla ta mig tillbaka till allt
Denna tystnad slukar mig mer för varje dag
Snälla ta mig tillbaka till ont

Allting blir osagt, rad för rad, orden rasar
ingenting du någonsin kommer läsa igen.




Fri vers av Imperial
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-02-06 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial