Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr

Det blänker gult
det blinkar grönt
men det lyser rött
Solen går ner
månen skiner
jag är trött
Var kommer alla
tankar ifrån

Varmt vatten rinner
men kallt fryser
allting tar slut
Dörrar som stängs
fönster som öppnas
framtiden tittar ut
Var kommer alla
lögner ifrån




Övriga genrer av stanton
Läst 178 gånger
Publicerad 2018-02-06 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton