Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord med gas och egna fötter

Just nu kan jag bara skriva
ord med gas och egna fötter.

*

Tyvärr är halmen mina armar.
Hatt och huvud är trä.

Jag knäcks i varje gest.

Föreställ dig kaoset i spegeln.

*

På sjön är vinden tid.
Jag och skräp skickas bort.

Ja, jag vet om blåsten,
om det rituella regnet, och

samtalen från de förbannade floderna.





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-07 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som lyfter och lever i en oändlig sfär!
2018-02-23

  Silverstripe
Strålande och snyggt!
2018-02-12

  KattenKin VIP
Fina verser. Tänker på skrivprocessen.
2018-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Känns tungt, men skam den som ger sig...
2018-02-10

  i af apa
motvind med knuff!
2018-02-10

    ej medlem längre
gungar tufft! +
2018-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Det här måste jag fundera på!
2018-02-07

    Sefarge VIP
Envis dikt!
som stannar kvar
Med sitt inflytande
Inuti!
:}
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper