Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttrandefriheten är under kraftig attack

Tänk på hur ni skriver..
var försiktiga med vilka budskap
som träder fram ur pennan
det kan vara riskabelt
kanske blir det utsuddat
på grund av innehållet
som kan vara stötande
är man nu inte politiskt
korrekt får man se upp!
folk blir blockade portade
hindrade lite varstans
på grund av att de är
obekväma och vågar
skriva om sanningen
vågar kliva över det
förbjudna strecket..
det är inte så omtyckt
det märks solklart att
yttrandefriheten är
under kraftig attack





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-06 22:21



Bookmark and Share


    Noa Lake
Ängsligheten ökar när argumenten tryter.
Åsiktskorridorens sanitetstekniker är tragikomiska med sitt luftmoppande.

Skickligt fångad samtid med nykterhetens signum, mare.
2018-02-07

  Fulbergarn
man behöver inte ens ha en udda åsikt eller en normal sanning, det behövs ibland ingenting, och vissa tar inte ett nej. Man blir blockat för ingenting

so keep up the good light
2018-02-06

  Bibbi VIP
Så är det tyvärr.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP