Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solhjärtan



solen lyfter på sin tyllgardin
vinkar och strålar mot oss
visar sin soligaste min
håller fram sitt brinnande bloss
solhjärtan förblir starka och rena
skapar mål och mening
då vi alla oss förena
mycket handlar om prioritering

vad som känns riktigt
då brinner glädjen med glöd


vad är värt att dö för
en längtan till fridens torg eller rörelsen
genom livets våg och dal?

Olyckliga ögon ser mera än de kan ordna
lyckliga ögon ser tingen raka och klara
träden står som ljus mot himlakronan under tak
Strömmen och forsen bekymra dem icke.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 00:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant som sengångare livet går fram
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP