Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-01-07 kl 18:36


glasfågel



morgonsol lyser i mitt rum
ditt gyllene finger på mitt bord
rör vid skimmerblått
fågelhals
fjädergrått

glasfågel

den får liv skälver och lyfter
berusad av sin frihet

Skimra du själ däruti

Kom! Kom lyft
låt vingefladder bära
genom oändligheten till dina kära

i nästa stund är allt förbi


Glasfågel din stumma tystnad
vittnar om

ett solfinger spelade en melodi
en skör sekund
på sin gyllene säckpipa


*

Kommentar Morgonfågel


Ponkla "Fint skrivet!" 2014-03-05




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-06 22:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack blir glad hör inte regnet utanför
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP