Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitting Dull

I vår nutids vilda västern

är det inte Sitting Bull

som är ute och strider på prärien

utan det är Sitting Dull

som sitter av sin tid framför datorn




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP