Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedkastade

Andra dörren till höger
det var där det skulle ske
så var det sagt
men jag gick förbi
rakt fram gick jag
vandrande undrande
ett frågetecken
jag ville till lugnet
inne i natten
där var jag nöjd

Heliga ord nedkastade i steget




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP