Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs om Poeter.se http://www.hb.se/Om-hogskolan/Aktuellt/Nyhetsarkiv/2018/Januari/Poesin-vaxer-pa-natet/ Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson


Medan poesi pågår fortsätter brottslingar tar ledtrådar

Tack för info Britt,

 http://www.hb.se/Om-hogskolan/Aktuellt/Nyhetsarkiv/2018/Januari/Poesin-vaxer-pa-natet/

 

Poesi pågår! =poesi fortsätter, medan brottslingar tar ledtrådar.

Tyvärr det är mest kränkande bedrägeri på Internet en poet  journalist, kommentator, en face bok  sponsrad  medlem här har utsättas förr. etc.

Snart face bok kommer och tar månad taxa på arkiv och dagliga texter, som reklam eller poeten på poeter sajt är i behöv  av Humaniora psykologisk stöd. som genom att skriva sin dagliga text blir analiserat som gruppens parasit eller  som grupp ståhej medlem. I offentliga rum

Nej tack. För helvete! Tillämpa inte forskning utan lov på privat intelligens egendom i form av ord. olika grenar. På poeter.se  som gjorde mig tar bort 225X2  sidor mottagna och skickade kommenarer avisa vän fråga m.m.

”poesi pågår”.

på detta sätt visar hennes avhandling också hur litteraturforskningen kan använda sig av digitala metoder för att studera ett material som befinner sig online, och hur nya former av humanioraforskning som numer samlas under rubriken digital humaniora kan tillämpas i praktiken”

 USA humaniora org. psykopati internationell är en scientologisk stiftelse som under en vän fråga tillämpa forskning på en starkas svensk skriv sajt som sysslar med utveckla folkets främst skrivande på en mångfasetterad i kultur och samhälles debatter på stylar i nationell svensk  media sida, NU ni bevisar hur vi klassisk  blir bortrövat på detta viset av vår egendom intelligens. att tillämpa forskning på svenska folkets liv, tankar i vardagen det arvgods egendom, relationer det är  lika stor bedrägeris som Panama arvingarna Paperdokuments. Det är inte som att skriva en landsbygden  krönika det är intrång i privat intelligens egendom som är straffbart.

”På detta sätt visar hennes avhandling också hur litteraturforskningen kan använda sig av digitala metoder för att studera ett material som befinner sig online, och hur nya former av humanioraforskning som numer samlas under rubriken digital humaniora kan tillämpas i praktiken.”

Svenska poeter.se har utsatts för lurt och pajkastning.altså  för längesedan för att USA rai ting tjäna med medel på klick. (bör akta sig för i valfrågorna nr 1)2...




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2018-02-07 10:17



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den kala röda sanningen
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP