Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRÄNNHOLMEN

 

med en handfull hjortron

sätter jag mig ned i båten 

ror ut till den lilla ön

den ligger mitt i sjön

 

smaken är som kärlek

som stannar kvar

 

utifrån ser det stort ut

vidsträckta landskap

väl där ser allt smått ut

men iögonfallande vackert

 

de grånade panelerna

och de små fönstren 

och låga dörröppningar

trätaket var en gång tjärat

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 10:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vildmarksidyll.
Härstammar du månne från dessa trakter?
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP